Francie - LE BOUCHON DE BORDEAUX
V roce 1965 se cukrář Jacques Pouquet rozhodl pro vytvoření speciální lahůdky, ktera evokuje místní terroir v cukrařině, kde spojuje čokoládu a hrozny Bordeaux a mandle.
V roce 1976 byly objeveny mandlovníky na vinici v Lussac Saint-Emilion. Po několika výrobních a degustačních testech vznikl slavný produkt - Bouchon de Bordeaux.
V roce 1990, poté, co cukrárnu prodal, aby se mohl věnovat tvorbě, založil společnost Le Bouchon de Bordeaux.
Když v roce 1998 zemřel, rozhodla se jeho dcera Véronique, vyučená kadeřnice, převzít firmu po svém otci. V roce 2020 se pak k tomtuo dobrodružství připojila její vnučka Julia!
Dnes Véronique a Julia zvěčňují firemní know-how.
Žádné produkty značky Francie - LE BOUCHON DE BORDEAUX nebyly nalezeny...